Me and my drum

Jaha sista dagen på 2011 känns konstigt. Men mitt år har varit fantastiskt bra om jag får säga det, har fått många nya vänner och har lattjat runt. Har precis kommit ur duschen gjort ansiktispeeling och fixat håret nu väntar jag bara på kvällen. Ska bära upp bord+stolar på mitt rum snart så jag, mamma och pappa kan vistas här upp. Det kommer bli kalas, men jag hör av mig med dagens outfit osv senare, KRAM!

Let's make it rock!

Kalaset är nu över! Är sjukt trött och ska snart slänga mig i sängen ska på ännu ett kalas imon
Men iaf dethär fick jag idag
- 3 bucketter med blommor
- Presentkort laddat med 300 kr på H&M
- Presentkort laddat med 500 kr på Schack Matt
- Kosta Boda tomte
- Pengar
- Kläder
Lite bildbrist men kör på en gammal, kram!

Sexy and i know it

Bara för att jag kände att ta en spegelbild. Måste hitta kläder kalaset börjar om mindre än två timmar *panik*

Kärleken till en film är som choklad man får aldrig nog

Kan inte sluta titta på min underbara Harry Potter samling det är nog den bästa filmserien jag vet!

Dagens Outfit

Kör på denna klädslen fram tills ikväll då jag nog får byta kläder för det är dags för kalas då.


We did it again

Blev en runda in till karlskrona på mellandagsrean idag.
The brain tröja- Carlings
Return of the monster burger tröja- Carlings
My christmas wishlist tröja- Cubus
Let's share secrets pyjamaströja- Gina Tricot
Pyjamasbyxor- Gina tricot

I have nothing om ny mind!

Hej alla söta Marsianer! Jag har absolut inget att säga. Eller jo kanske lite var hos mormor igår och träffade släkten på mammas sida det var kul! Idag slappade jag fram tills 12 sen åkte jag mamma och pappa ut och kollade på tapeter och färg till mitt rum. Ska nämligen måla om rummet grått och sedan en fondvägg med lite söta saker som ni får se när det är klart. Har nämligen mi brors gamla rumm så det är hål lite överallt och sen har tapeterna börjat hänga ner lite här och var. Efter det stack jag och mamma inte till stan och beställde en rosa princesstårta tills på torsdag. Jag fick även ett par nya skor på skorean (ni får bild sen). Annars så har jag inte gjort så mycket, jo jag tittade på jägarna 2 med familjen nu ikväll. Imorgon ska jag+bröder+martina åka till Karlskrona och sedan på kvällen ska jag till Helen. Men ni får ha det fint! KRAM!

Gifts form Santa

Okej ni fick reda på vad jag fick igår men tänkte visa dom med så har förskt pilla ihop ett litet collagé (mopend kommer allra sist) Så ska försöka förklara vad allt är nu:

1. Två stycken röda ljussaker på den ena står det God och på den andra Jul- Fick det av min vän Bella
2. Harry Potter och dödsrelikerna del 2- Fick det av min bror
3. Armband- Fick det av mormor
4. Tavla- Fick det av mamma och pappa
5. Stickad tröja- Fick det av min bror och hans flickvän

1. Christina Aguilera parfym duschtvål och bodylotion- Fick det av mamma och pappa
2. Kameraställ som kan vridas och vändas hur som helst- Fick det av mamma och pappa
3. Kameraberlock från tyskland- Fick det från mormor
4. Nytt objektiv till kaerman (55-200)- Fick det av mamma och pappa
5. Örhängen och halsband från Aha-design- Fick det av min bror
6. Fågel i keramik- Fick det av farmor och farfar
7. Halsband- Fick det av mormor
8. USA-Poncho- Fick det av min bror och hans flickvän

Här är min lilla ögonsten Nisse<3


Happy Birthday to meeeeee!

Vill bara säga att jag är femton år nu och mår toppen! Fått jättefina presenter nu på morgonen
*Tavla
*Armand
*Film
*Tröja
* EN MOPED!
Sjukt glad chey!
Ska önska er en god jul med, jag hör av mig KRAM!

We wish you a merry christmas!

Okej nu är det såhär att det är ca.2 timmar kvar till Julafton och min födelsedag. Längtar som f*n helt galet vad tiden går fort. Att bli femton känns väl som att vara fjorton känner ingen störra skillnad att bli ett år äldre mer än att man får göra vissa saker. Jo, det flesta som fyller femton brukar säga ååh nu blir jag byxmyndig. Vem bryr sig lixom? Det viktigaste i att fylla 15 är ju att man slipper cykelhjälmen! Eller är det bara jag som tycker det? Aja idag var jag och Hille i k-stad och jag fick välja en present jag ville ha(kommer bild senare) och så hade vi det allmänt bra. Farmor, Farfar och Mormor kom ikväll men Farmor och Farfar har åkte hem nu. Jaja ni får ha det kalasfint jag ska snart gå ner för min bror+tjej+hund ska ha min säng inatt så har fått byta rum men det får väl med gå. Ni får ha det fint KRAM!

Ring från Glitter, sista ex i k-stad 8D

Julstök hit och julstök dit.

Förlåt om jag inte bloggat på 3 dagar nu men har haft fullt upp hemma att föerbereda inför julen, det är ju nämligen julafton imorgon samt min födelsedag. Jag har faktiskt ingenting intressant att berätta mer än att jag ska till Krisitanstad idag och vad jag ska göra där får jag inte ens veta, vad har Hille nu planerat? Jaja ni får ha det kalasfint jag hör av mig, KRAM!

Light a candle

Hej alla små Nissar där ute i världen. Sitte här i ett mörklagt rum med en massa ljus tända kände att jag behövde lite julkänsla+ att jag blir avslappnad av det. Skolan var rättså seg idag satt i Aulan mellan 08.30-12.05 och tittade film, jag var ganska trött på att sitta sen. Blev en snabb lunch för sedan skulle vi öva till avslutningen, det låter helt okej faktiskt förutom orkester för noterna är förfärliga. Efter skolan drog jag hem och kollade lite på tv innan jag bestämte mig för att tjocka mig lite på hemlagad hamburgaretallrik, snacka om att pappa var avis när han kom hem. Gick ner en runda på stan med pappi och vi avslutade med dom sista julklapparna. Kom hem och spelade kort och pappa var på såntdär jobbigt jag älskaratttetasmedmindotterförhonärtrött humör typ. Jaja ska snart bege mig till sängen och sova, bara två dagar kvar i skolan och 5 till Julafton/min födelsedag.
KRAM!

What can i say?

''När fjärde ljuset brinner vi hämtar julegran och alla barnen räknar dan före dan före dopparedan'' Mindre än en vecka kvar till Julafton/min födelsedag. Helt galet vad tiden går snabbt! Bara tre dagar kvar i skolan nu sedan går jag på lov. Har fullt upp hela början av lovet med kalas hit och kalas dit träffa släkten och massa annat. Men sånt är livet :). Öhm annars? Inget att säga tror jag mer än att jag ska sova nu. KRAM!

Pain pain did I say pain?

Varit på bodaborg sendan klockan 10 imorse och kom hem vid fyra. Är helt slut i kroppen har blåmärken över benen och känns som jag inte har någon armbåge för den gjorde jag illa. Jag är helt slut och ska snart titta på Alvin och Gänget och mysa lite för migsjälv här uppe på rummet, mer orkar jag inte. Jag hör av mig imon KRAM!

I can't stop

Hello Hola Hey Hej, ja alla dessa språk man kan säga hej på. Rättså chill dag idag inte mycket händer. Jag har inte mycket att säga mer än att jag verkligen måste sova snart för jag är sjuukt trött och ska till bodaborg imon så det blir äventyr för hela slanten. det kommer bli klasnice. Förövrigt har jag skaffat instagram där heter jag nissephoto för er som bryr er? Annars inget? Nehe ni får ha det fint KRAM!

Klappat och klart

Hej alla små söta karameller där ute! Jag har haft en bra dag, började dagen med svenska i en stund man fick gå allteftersom man fick reda på betyget och mitt blev bra, jag är på G iår kan jag lova! So:n var ganska seg men den fick duga vi har börjat gå in på 2:a världskriget nu men det är helt ok. Fick käka lite tidigare än alla andra för vi var 3 pers som tog ner alla stolar i matsalen *duktiga* blev julbord, julmust och risalá malta. det var supergott! Hade orkesterrep i eftermiddags det var väl sådär men det får duga. Nu ska jag snart hoppa in i duschen för att raka benen samt köra en peeling efteråt. Imorgon väntas de sista julklapparna att handlas in. KRAM!
(c) by Lisa Nilsson

Sweet like candy

Hej alla små söta läsare hoppas ni har det fint nu när det bara är 10 dagar kvara tll julaftion/min födelsedag. Det har varit en väldigt chill och lugn dag idag kan mås jag säga! Mer än halva klassen var i Lund och tittade lite på såntdär gymnasiegrejs. men vi andra som är så duktig och inte tänker gå NA eller Teknik stannade kvar i skolan. Blev tyvärr ingen bloggning igår, då jag först skulle vara i skolan jättetidigt sen till Julia på eftermiddagen och sedan direkt ner till Furuboda så tyvärr hann jag inte. Men kan dock meddela att jag hade turen att vinna en länkning på Epicfaiils blogg mycket läsvärd tycker helt klart ni ska kika in där! Men ni får ha det fint nu ska jag försöka städa lite. KRAM!

Natten går blablabla

Kommer inte på hur det går, bra det medtanke på att det är luciatåg imon i skolan. Kommer dock undan med att vara tomte så har lagt fram mina kläder och det blir jättefeint! Har inte hänt så mycket i skolan idag tror jag. Ingenting efter skolan, det är en aning segt på kvällarna nu när man är läxfri. Men ska snart sova, känner mig inte helt utvilad än. Ska ställa klockan på 6 för ska nämligen vara i skolan halv 8 imon så det blir tidig morgon. KRAM!

It's so cold

Fyfan vad jag är trött. Konfirmanderna tog ju slut på en. Ska hoppa in i duschen och sedan sova, har endel sömn att ta igen. KRAM!

Who do you think you are?

''När tredje ljuset birnner vi juleklappar syr, och mamma bakar kakor och har ett fasligt styr.'' Jag ber så mycket om ursäkt för jag inte har uppdaterat, men ni ska få veta varför! Jo, jag har varit på konfirmandläger sedan i fredags och vi har tyvärr ingen täckning där ute så jag har itne kunnat mobilblogga..Jag märkte stor skilnad på att vara konfirmand och vara konfirmandledare. Ledare är så mycket kul. Jag ville knappt där ifrån imorse. Hade nattvakt i fredags så var inte i säng förens halv 4 på morgonen och skulle upp klockan 7. Inatt sov jag iaf 5 timmar, det kändes bra. Var lite krasslig igår så tog ledigt ifrån kvällsaktiviteterna och sov några timmar där istället. Men annars har helgen varit helt underbar! Nu väntas att packa upp väskan, städa kaninburen, baka pepparkakor och sova. Längtar till den sista saken, KRAM!

I like you're style!

Het ho! Skolan var chill idag och fixade noprovet helt okej. Det var lite svårare än igår menmen hoppas på ett godkänt iallafall! Har även färgat håret idag med så det blev typ vääääääälidgt mökbunt nästan på gränsen till svart.. Har även en irriterande fläck ifrån färgen i pannan så får göra ett tappert försök att sminka över den imon! Jo påtal om imon, KLASSEN SKA ÅKA SKRIDSKOR! jag har längtat något enormt, var sjuk förra gången vi åkte och skridskor är det roligaste jag vet! Så taggar för fullt, har tatt fram mina underbart vackra Nike-skridskor (typ hockey aktiga) Och putsat upp dom så det ska bli kul. Har nog itne mer att säga annars. KRAM!
Bjuder på en av mina covers här i slutet istället för en bild, här får ni även en skymt av håret med :)

OMG I DID IT!

Trodde jag skulle fega ur totalt! Kände ett sug men sen när hon satt saxen i mitt hår så kände jag en lungnande känsla gud vad jag är nöjd. Kan inte skriva mer än såhär idag. Är bara jävligt lycklig! KRAM!

Feeling lost now and then

Hey alla små söta marsianer! Eller vänta? Jordianer för vi bor ju trots allt inte på mars. Har haft en bra dag, det var intressant att vara på JIWE fast ändå lite segt ibland men det hade jag räknat med. Det är kul att göra studiebesök då lär man sig genom att ha roligt. Påtal om att lära sig, sitter och pluggar NO just nu har prov imon </3 Men det kommer nog gå bra. Jo ska njuta av sista natten med långt hår med får imon åker det så ska duscha sedan med vill ju inte ha äkligt hår precis. Men frågan är ska jag prova på att färga håret själv eller ska jag vänt tills efter jag har klippt mig? Tror jag väntar, vill gärna vara på den säkra sidan. Men ni ska få bild imon, men hur det blir det är en hemlis :3. Annars så får ni ha det kalas. KRAM!
Gillar att vara uppochner?

Morgoninlägg

Mitt tidigare inlägg kunde inte publicera för att kraschade typ. Menmen, jag har lite tid över nu på morgon för börjar inte förens om en timme så varför inte blogga? Ska till JIWE på studiebesök nu på morgonen så vi fick liiite sovmorgon men det var inte mycket. Men jag ska vara tacksam för det! Annars så är läget bra, fast min kisekatt mår inte så bra så kanske det blir besök hos veterinären i veckan. Men nu måste jag fixa mig och lite sånt, KRAM!


I took a bullet for you

''När andra ljuset brinner är snart Lucia här hon bjuder oss på kaffe och bud om julen bär.''
Jahaja andra advent idag då, Kul. Jag julpyntade mitt rum igår så hela är i princip täckt av tomtar nu. Blev faktiskt lite skraj när jag vaknade till inatt och alla typ tittade på mig. Idag har inte mycket hänt vart på en gudstjänst och sovit. Druckit en MASSA julmust. ''Nej jag har inte tomteparader på mitt rum, jag har julmustburksparad'' Känns väldigt normalt. Har en ganska lung vecka. Har ett prov tsidag/onsdag och 3 testnationella i tyska. Kul, eller inte.. Jo ska till JIWE imon på ett studiebeskök med min NO-grupp med. Det ska bli kul. Oj vad jag använt ordet kul mycket här. Men ni får ha det kul, KRAM!

It's gonna be a night to remember

Jag har en underbar kväll! Mamma och Pappa lagade pizza, katten min var extremt mysig och det bästa av allt! ROBIN STJERNBERG GICK VIDARE TILL FINAL I IDOL!!
Grymt glad! Jag ska snart sova, skulle egentligen till Göteborg imon men det blev inställt för min del då jag varit sjuk och är inte riiiktigt frisk än så vill inte riskera att bli mer sjuk för Göteborg kommer inte ha världens bästa väder imon.. Menmen ska fixa lite julklappar till imon. Annars inget. ni får ha det bra. KRAM!

School's out for summer!

Har varit på Gymnasieinfo ikväll på furulund! Jag är som förälskad i skolan helt underbart vad jag trivdes där! När jag gick in i mediarummet det var så mysigt, kan jag få sluta nian nu och börja här var min tanke. Brukar inte vara så skolglad men detta gjorde allt så mycket bättre! Förstår inte hur folk vill ifrån sölvesborg just nu. Är kär på nytt. Sen blir ju det intressanta att se vad jag väljer, det ska bli.. intressant! Men nu ska jag inte babbla mer utan ska nog sova. KRAM!

Cookie?

Hey ho! So-provet gick superbra idag kommer klara mig med godkänt betyg *pust* Sitter just nu hemma hos Julia, fick hennes husnycklar så stack hit efter hon har slutat. Ska snart ner och baka en kladdkaka till henne när hon kommer hem. Kanske låter skmt men jag bor i princip här när jag kommer hit ;). Ska på öppethus ikväll för gymnasiet ska bli intressant.. Men nu ska jag dra KRAM!
(Har inga bilder här)

RSS 2.0