S-s-s-studiedag!

Hej finisar! Håller på att kika lite på våra kommande klasströjor och försöker luska ut hur man ska fylla i den krångliga beställningslistan! Har studiedag imon, men ska ändå till skolan. Varför? Jo måste jobba med musikalen så man får ju passa på när man har ledigt. Har även fyllt i en massa lappar och fixat så jag kan åka till hoka nästa helg. Ska bli skönt att komma iväg lite! Har inte hänt så mycket idag har bara varit hemma kanske 3 timmar har haft fullt upp men ska snart krypa i säng med min lille kisemise! Ni får ha det skönt så hör jag av mig imon, KRAM!

Man kan vara vacker utan smink

Hej fina läsare! Har haft en seg dag i skolan idag längtade efter att få komma hem och sova men fick jag det? NEJ! Har pluggat hälsa hela kvällen men är äntligen klar har nämligen prov imon. Men det kommer gå galant! Angående rubriken ja det är sant man kan vara vacker utan smink. Jag är personen som inte använder smink för det känns så onaturligt. Visst jag har på det ibland när jag ska vara lite extra fin eller någon gång i skolan då jag inte har en bra hårdag.. Men la på lite Cayal, eyeliner och mascara och tog nogra nya foton eller tja två blev bra ni får se dom här. KRAM!

Count down from ten

Hej alla fina läsare världen över. Uppdaterade aldrig igår sorry orkade inte heheh. Mitt rum är i princip klart lovade ju bilder igår men ni får dom i veckan för har inte orkat ladda in dom. Har även införskaffat mig en ny  header ser ni den gamla tryck då på F5 så kommer ni nog till den nya.  Skolan imon igen taggade till 1000 aa fast nee. Nu ska jag krypa ner och titta på lejonkungen för att jag känner för det. KRAM!

London-tema

Okej fixat till på rummet så nu kommer bilderna!
Ungefär såhär långt har jag kommit, kommer upp fler bilder imorgon då gardiner och krimskramset är fixat. Nu ska jag sova snart tror jag KRAM!

Blueberries!

Hejhopp alla finisar där ute! Jag mår super, sitter hemma själv och dricker blå läsk och fixar klar rummet, ni ska få bilder på det sedan lovar! Ska snart flytta in tv:n och min datorstol för har just nu parkerat min ända på en pall. Lyckades även sätte ihop mitt skrivbord och det väger inte lite kan jag säga fick flytta det helt ihopmonterat alladeles själv för ingen är somsagt hemma.. Ska kanske ut i garaget en sväng för jag håller på att måla en hylla, tack och lov att det blev färg över. Men vi hörs. KRAM!

Little scared

Min katt är allt bra smart han.. Igår så gick han runt med en tratt över huvudet och får inte gå ut på en vecka. Precis så hoppade han på dörrhandtaget och smet inte på mitt rum. Galna katt, han är inte som alla andra sovir i badkar osv. Vet knappt vad jag skriver nu, måste sova ni är bäst, KRAMISAR!

Sorry!

Glömde helt bort att blogga går hade fullt upp med att plugga och massa annat. Ska snart iväg till kyrkan precis som varje onsdag. Mitt rum är nog klart imorgon med så bild kommer förmodligen upp, men ska sticka närsom KRAM, vi hörs ikväll!

Lycklig chey!

Gick in i mitt rum och det var inte blått längre det är helt och hållet överspacklat och snart är det klart kommer ta 2-3 dagar till så flyttar tillbaka i veckan! Fick även reda på att vi har sovmorgon till 9 imon, glad chey! Men nu ska jag titta på Grey's Anatomy och inte hosta ihjäl mig. KRAMISAR TILL ALLA SOM GILLAR MARSIANER!

Tvättsvamp med schampo OCH wax

Somsagt har varit på körskolan mellan 08.30-16.30 fett kul faktiskt, skulle igentligen gjort teorioprov och körning imon men körningen blev inställ p.ga dåligt vägunderlag så fick skjuta upp teorin med, men det är bra för då har jag lite till tid att plugga även om jag kan det mesta. Tillbaka i skolan imon har inte varit där på en vecka känns skumt att komma tillbaka fast nej. Känner mig lite krasslig men det är för att min hosta+förkyldning är på G. Annars har jag inget att säga men ni kan få lite bilder på min nya tvättsvamp jag fick idag :D

Hemklickat!

Är bosatt i min brors rum denna veckan för mitt håller på att målas om. Så fick även byta ut lite saker i mitt ''nya'' rum (bild kommer nedan) Ni får ha det fint imorgon ska jag ner till körskolan. KRAM!

Jag vet vad ni tänker..

Ny header och jag gillar inte den.. Bara tillfällig men den ska bli bättre men behövde lite färg så den är somsagt tillfällig ni behöver inte oroa er! Skulle också uppdatera min ipod.. Säkerhetskopierade allt och rensade den sen när den var nollställ så får jag säkerhetskopieringen har misslyckats så laddar fullt med appar nu.. Imorgon blir det en disskution om .............. det får ni se imorgon. KRAM!
image description

Rakt ner i soptunnan

Orkar inte plugga mer teori nu mopedteori kan ta och slänga sig i väggen säger jag bara! Det är kul i början men sen nej.. Har prov på tisdag känner att jag kan mycket men ändå att jag inte kan något ni fattar? Hållar på att bli frisk nu och på tisdag eftermiddag är jag tillbaka i skolan efter att ha varit borta i en vecka typ. Har inte så mycket att säga mer än att en ny och färgglad header är påväg upp! Ni får ha det fin KRAM!

Snabbis

Tänkte bara köra ett snabbt inlägg att jag lever men jag mår inte så bra är nämligen sjuk så har inte orkat ta mig till en dator i veckan. Men hör av mig när jag blir bättre. KRAM!

Feeling lost..

Jag mår inte bra.. Inte alls, hosta och förkyld känns som febern är påväg.. Me don't like. Har varit helt lost i skolan idag har varken vetat upp eller ner men skit samma. Ska gå och lägga mig snart måste bara läsa lite tyska sedan slänger jag mig i sängen det bli bäst så. Ha det fint, KRAM!

Let me say hey!

Hejhejhejhejhejhejhejhejhejhej nämde jag hej? Jag är övertrött och ni vet ju hur man blir då, flummig och massa annat.. Skolan imon då det får en fet diss orkar verkligen inte. Även alla mina aktiviteter drar igån och jag har ett prov på fredag och massa annat så jag är på G igen känner jag. Ska bli skönt att få lämna in Gymnasievalet nästa månad och känns snart är Nian över. Men nu ska jag krypa ner med Grey's Anatomy och en kopp te i min säng. Ni får har det fint. KRAM!
Finaste Vovven! <3

Det är feest nu!

Sitter hos Julia och klagar på att hennes rum inte är städat. Om två timmar börjar hennes mammas födelsedagskalas för hon fyller 48 idag Grattis Kia! Öhm har inte något viktigt att säga hör av mig mot kvällen. KRAM!
Slupvis utvald bild på julias dator :)

Jag dansar ut Julen på mitt egna lilla sätt :)

Fokusen vill inte som jag ville. Men här har ni ännu en videoblogg!

Köpa Häst? Mange bjuder!

Väntar på mat sen ska jag hem till Julia och fira Mamma Kia lite i förskott även om hon fyller år imon så är det alltid kul att fira innan. Videon om pepparkashuset är påväg mitt internet har varrit lite skumt idag så det tar lite tid.. Men det kommer förmodligen upp innan jag sticker. Kramisar!
Lisaingridagnes @ instagram för er som har iphone/ipod :)

I'm walking on sunshine

Helt galet soligt väder såhär i mitten på Januari det får en stor hiss! Ska packa ner alla tomtar, ljuslyckotor och andra juliga saker. Ska även packa ner allt annat på rummet så jag bara har säng, skrivbord, tvhylla och byrån kvar för nästa vecka kommer målaren och då ska allat på mitt urm ut så börjar redan smått nu! Kommer upp med ett videoinlägg i eftermiddag när jag tar sönder mitt pepparkashus med en hammare :') Ni får ha det fint så hörs vi. KRAM!
image description

HÄR ÄR DEN DUMMA VIDEOBLOGGEN ALLA TJATAT OM!

Skruva upp volymen för ljudet hörs lite dåligt :)

Säg det till alla jag är påväg!

Har fixat en videoblogg nu den ska bara sparas och ladda upp så förmodligen ser ni mig livslevande i er datorskärm. KRAM!

Majonäs för det är en konstig sak

Okej, fråga in över huvudrubriken jag bara gick lite crazy! Helg äntligen jag ska sova sova och sova behöver det är så sjukt trött nu på mornarna när man ska gå till skolan varje dag. Sen är det samma gamla rutin hela tiden gå upp-duscha-äta frukost-klä på sig- cykla till skolan. Såsegt jag orkar inte med det mer. Menmen en termin kvar på borkelund sedan vidare till furulund känns gött! Tänkte faktiskt videoblogga för er i helgen så håll ögonen öppna! Ni får ha det fint nu ska jag käka pizza, KRAM!

If it isn't Mrs Perfect?

Jätte jätte jättetrött, verkligen. Orkar inte göra något har bäddat ner mig i soffan här kan jag nog ligga en bra tag till! Skolan idag gick väl bra tycker jag, kom hem och åt sedan sov jag tills pappa kom hem. Stack till Farmor och åt torsk samt lite god dessert kändes gött. Kom hem för två timmar sedan och har legat i soffan som ni läste innan. Har absolut inget intressant att skriva. Men ni som börjat skolan har ni haft det bra?
KRAM!

Skulle gå upp och borsta tänderna..

Det gick ju prima typ. Fastnade vid en pianolåt och började genast planka den varför åh varför jaja upptäckte sedan att jag gjort fel i en del så gav upp. Ska försöka att dra mig upp nu lovade pappa att släcka i vardagsrummet innan 10 så har 9 minuter på mig. Men sov gott och ha en bra vårtermin alla ni som går i skolan, GOD NATT!
Ja jag är söt bara att erkänna :3

It's like a dream!

Låter som en kanin sitter och tuggar bakom min TV, hur stor är sannoliken på det typ 1 på 1000000000 något sånt ja! Skola idag helt okej var jättepigg imorse på att gå det hll tills 4:e lektionen sen ville jag bara sova ._. Jaja var kul att träffa klassen nu efter lovet har inte haft så mycket att göra så det var jättekul verkligen! Musikalen är i full gång med nu den kommer bli supernajs när allt drar ihop sig så blir att fin fint! Spelat alfapet med pappa och käkat glass det blev typ 200 till honom och 400 till mig så jag vann *lycklig* Ni får ha det fint sötnosar, KRAMISAR!

Vad hände just där?

Kollade igenom statisktiken idag, gör det kanske varannanmånade bara för att sen upptäckte jag detta 89 unika läsare vad hände just den dagen?
Sen kom hon på det vann ju en länkning på Epicfaiil.se stor och bra blogg! Det kan nog vara därför, mysteriet är löst :3

It's alive!

Ja jag lever! Hann inte blogga igår eller snarare jag orkade inte *seg*. Var nere på trafikskolan idag det gick sådär, datorerna var upptagna så fick sitta och plugga lite genom att läsa istället, det funkade lika bra det med. Jag har faktiskt inte något intressant att skriva idag. Men ni får ha det fint! KRAM!

So what, i'm still me?

Haft en underbar dag med mamm idag i Kristianstad eller a börjar var lite sådär. Blev stoppade av polisen för det var tyldigen körförbud på bilen både jag och mamma blev paffa. Min teori till att slapp böter är för jag är så enormt söt och att jag charmade dom *ego* Nej men skit samma. Ska lägga upp bilder IMORGON alltså IMORGON vad jag köpte idag för har inte hunnit har flängt fram och tillbaka hela dagen. Imon ska jag ner till körskolan på förmiddagen, övningsköra vid lunch och sedan städa för mitt rum är som jag vet inte vad. Men ni får ha det fint, KRAMISAR TILL ER ALLA!

Skulle sova..

Hamnade vid Facebook istället

It's time to say goodbye

K'nner att jag ska gå och lägga mig snart... Eller? Jag vet faktiskt jag är både trött och pigg på samma gång.. Men ni får en fin spotify länk här blir nästan tårögd av låten för jag tycker den är så underbart vacker. Ni får ha det fint jag hör av mig imon, KRAM!

I took a bullet for you

Rikgit glad Lisa mamma underade om jag vill hänga med till Kristianstad imon jag sa ja dels för att det är rea och dels för att jag har 600 kronor på H&M jag inte vet vad jag ska göra av. Ska även inom glitter och se ifall dom har kvar earcuffen med en rosa fjäder den var så söt! Sen så ska pappa hämta min brors moped imon med så jag kan övningsköra lite med för min är inte rikgit klar så får låna hans sålänge. Men nu ska jag plugga teori prov om två veckor... KRAM!

Det rullar på nu

Fått lite fler läsare till bloggen nu det känns nice tackar alla som börjat följa mig alltid kul med lite läsare. Idag skulle jag träffat Ida & Helen men vi fick ställa in så satt vid datorn tills halv två sen gick jag och sov och vaknade lite efter halv fyra *lat* Så hamnade vid datorn tydligen igen. Snart dags för mat om jag känner mina päron rätt. Jag hör av mig, KRAM!

16 och 50 år

Idag fyller en av dom finaste vännerna man kan ha, Hanna Mandelholm 16 år vill därför varna alla att om en lastbil kommer i full fart mot dig så kan det vara hon som har hittat dett par bilnycklar!
Min kära Pappa fyller också 50 idag, herregud jag var 5 senast han fyllde stort så ser ni att det kommer växa upp en ny flaggstång så har ni nog kommit till rätt hus. Vi ska ha ny för Mamma och Pappa önskar sig det? Men ni får ha det fint, KRAM!

I can't belive it

Håret- Check
Kläder- Check
Snart dags för pappas 50-års middag tänk man far blir 50 år imorgon. Vi ska ha lite familjemys och jag ska även få ta familjefotot jag har väntat på! Ska även tipsa att Robin Stjenbers album har kommit ut det hittar ni om ni klickar på hans förnamn som är Robin. Ni får ha det bra, jag hör av mig. KRAM!

Mitt i natten kommer grisen fram

Åh om ni tittar på bilden i mitt förra inlägg så kom jag och tänka på en sak.. Varför klippte jag det? Jag saknar just nu mitt rufsiga lockiga hår såå mycket! Nu är det bara att fluffa och spraya hårspray, men jag avskyr hårspray. Håller på att låta det växa ut igen så tja vi får se hur det går. Nu ska jag sova tror jag NAtti!

Bakom Kulisserna

Tänkte köre ett sånthär test som så många brukar göra så ni kommer få veta lite mer om mig och mina tankar :)
- Fyra frågor om förhållanden
Är du singel ?Ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? Det beror på
Hur många har du varit kär i? 3 kanske? 
Är du kär just nu? Ligger lågt

- Tio frågor om dig själv

Namn? Lisa Ingrid Agnes Nilsson
När fyller du år ? 24 December
Några piercingar? Öronen
Vad har du på dig just nu? Jeans och luvtröja
Vilken årstid är bäst? Våren
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? Att vakna utan att må illa och hitta kläder på mindre än 5 minuter att ha på sig i skolan samt att håret ser någolunda bra ut så man slipper fixa det så mycket
Vad tycker du mest om hos dig själv? Mina ögon
Vad är du bra på? Skratta och prata
Vem älskar du mest på denna jorden? Alla som står mig nära
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Sover själv!


- 6 frågor om dina vänner

Vem vet allt om dig? Julia, Helen
Vem är den roligaste av dina vänner? Helen
Vem är snyggast av dina vänner? Alla!
Vem är mest partyprisse? Moa
Vem är den du helst har filmkväll med? Putte, Mandel och Hille
Vem av dina vänner är mest "evil"? Hehehehe Mandel känn dig träffad ;)

- 10 Frågor om din familj


Vem står dig närmast?
Mamma
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? Ja
Vem är farligast i din familj? Kaninen
Vem ser roligast ut i din familj? Vad räknas som rolig?
Vem är coolast? Ja
Har ni något husdjur? Ja
Mest gemensamt med? Lillasystern
Underhållningen? Arvid och Karl
Sover du oftast med? Ingen
Roligaste kvällen med familjen? Filmkvällar


10 frågor om idag

Vad har du gjort?
Träffat Mandel och Julia
Vad ska du göra nu? Sova
Har du gjort något dåligt idag? Nej
Vad har du ätit idag ? Mackor, Bacon, Pasta, Chips
Har du duschat idag? Ja
trött nu? Ja
Vad händer i morgon? Speldag och Familjemiddag
Går du i skolan? Ja
Har du varit i skolan idag? Aldrig att jag går dit på Jullovet


- ANNAT

Hur mår du just nu? Underbart
Har du piercat dig? Nej
Är du hungrig nu? Ja!
Vad är klockan nu just nu? 01.30
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? Facebook och Blogg.se 

TELEFON/MOBIL


Vem ringde dig senast?
Julia
Vem ringde du senast? Karl
Vem sms:a till dig senast? Mandel
Vem sms:a du till senast? Mandel

-FAMILJ

Hur  länge sen var det du träffa din morsa?
3 timmar sedan kanske
Hur länge sen var det du träffa din farsa?  3 timmar sedan kanske

- ÖVRIGT

Gillar du punk? Nej
Har du sminkat dig idag? den dagen jag gör det, då mår jag inte bra

MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? Japp
Vilket är ditt favoritband/artist? Kelly Clarkson
Vad gillar du för musik? Allt från lungt till Rock och Screamo med en släng av 80-tal


- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? Ja
Har du fler än 3 jeans? Ja
Har du fler än 5 tröjor? Ja

- SMINK OCH HÅR

Använder du mascara? Sällan

Använder du ögonskugga? Sällan
Använder du kajal? Sällan
Använder du hårspray? Tyvärr..
Använder du parfym? Japp
Använder du läppglans/läppstift? Nej
Använder du brunkräm? Aldrig
Använder du rouge? Aldrig
Uppsatt hår eller hängande? Uppsatt
Plattar/lockar du håret varje dag? Inte den senaste månaden
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? Ibland

KÄRLEK
Är du kär just nu?
Nej
Har du kysst någon idag? Nej
Har du ett förhållande? Nej
Är du romantisk? Varierar
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? Jag är inte dum
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Ligger lågt men vill ha förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? Jag är inte dum

Vem sov du senast bredvid? Pappa

Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? Det elaka svinet

Vad gillar du för stil killen? Humor, leende, kan vara med sina vänner fast han har flickvän, blir inte svartsjuk
image description

Pigg som en mört

Hej har ni kommit till en blogg med en flummig ny header då har ni kommit rätt. Jag fick ett ryck och ville ha en annorlunda header så fixade det :) Förstår inte varför jag är vaken just nu är inte trött för fem åre helt galet.. Ja idag ska jag ut med Mandel en runda och till Julia för att titta på film det kommer bli nice. Jag har inget vettigt att säga faktiskt ska nog försöka sova för jag måste ställa om tiderna om jag ska kunna gå i skolan nästa vecka :)
Bilder från skogpromenaden idag :)

Syskonfotografering

Fotograferad två av mina härliga syskon. Eller ja syskon vi är som en familj fast inte biologiska.
Det är förbjudet att ta bilder utan att fråga

Sammanfattning av 2011

- Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Låt mig tänka efter lite.. Börja nian är ju en sak men nej jag har nog inte gjort något speciellt.

- Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade inga nyårslöften..

- Dog någon som stod dig nära?
Som tur väl är så nej

- Vilka länder besökte du?
Har bara varit i Sverige iår

-Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012?
Körtort till mopeden, längre hår!

- Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
22/6, det hände en sak som man bara får uppleva en gång i sitt liv

- Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ohja hade en förkykdning i 3 månader sen har jag haft lite skrapsår och blåmärken lite här och där

- Vad är det bästa köpet?
Systemkameran!

- Vad spenderade du mest pengar på?
Måste nog vara kläder

-Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja! Min moped!

-Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?
Alla låtar från Kelly Clarksons album breakaway dom har sått mig väldigt nära

- Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag har nog hållt samma humör som 2010 glad som alltid!

- Vad önskar du att du gjort mer?
Planerat saker bättre för att slippa bli stressad i sista minuten

- Vad önskar du att du gjort mindre?
Bry mig om andra, jag har glömt bort mig själv lite..

- Hur tillbringar du nyår?
Hemma med familj

- Blev du kär i år?
Ja, och jag ångrar det nu.

- Favoritprogram på TV?
Grey's Anatomy!

- Bästa boken du läste?
Känslan av att hoppa

- Största musikaliska upptäckten?
Att jag kan spela gitarr

- Något du önskade dig och fick
Kameraobjektiv

- Något du önskade dig men inte fick?
Swedenrockband

- Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Var hemma och åt gott precis som alla år så avsultas det med paket under granen för jag fyller år på julafton

-Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Nej jag har haft det fantastiskt

- Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Började med rockigt, gick över till tjejigt och nu ligger jag något emellan tjejigt/rockigt/skate

- Vad fick dig att må bra?
Alla underbara vänner

- Vem saknade du?
Morfar<3

- De bästa nya människorna du träffade år 2011?
Jag vet faktsit inte har inte träffat så många ''nya'' människor men om jag får ta en så är det väl Ronja Carlsson!

RSS 2.0