You and me

Du och jag blir vi.
Nisse och Mandel blir vänskap.
Plus och minus dras till varandra.
Vi två förblir vänner, aa så är det!
<3



Failure

Okej så jag är sjuk om ni har uppmärksammat er. Det är ganska trist, yepp.
Men har tagit ett initiativ och inte åka till Göteborg på lördag så min bror får lida när han har sin tjugoårsfest.
sen missar jag ju tyskaglosorna imon fast vad gör det egentligen?
Men uppmärksammade mig på att musikalarbetet för klassen är i fullgång vilket känns skönt.
Så medans jag ligger hemma imon så jobbar jag på en blogg för vår klass som jag länkar upp senare kanske.
Vad det blir för musikal och så är hemligstämplat så iingen får veta.
Menmen ska upp på rummet och kolla klart på Grey's Anatomy, kram!


it's not over

Hemma från skolan idag dåja. Febern har avtagit och är grymt trött så får se ifall det blir någon skola imon. Annars har dagen bestått av att att glo på Grey's anatomy. Men ska plugga lite tyska nu samt läsa en bok vi har i svenskan kram!

Vi kör på en gammal bild!

Fever

Somsagt jag har åkt på feber jobbigt men men sånt är livet.. Så hemma från skolan imorgon ja. Dagen idag får en stor tumme ner då allt inte har gått min väg. No:n gick helt okej. Slöjden blev inte bra och jag var så trött så jag skrattade och grät samtidigt. Lunchen? Ja vad finns det att säga. Resten av dagen gick sakta och segt framåt. Men nu ligger jag i min nya säng och kollar på Grey's Anatomy så lite avslappning blir det här.

Bring me back.

It was a joke

Okejrå det blev en design iallafall då jag inte kan sova och hostar som ja jag vet inte vad.
Sjuk chey ja!

Bjuder på denhära

Innan jag sover tycker jag att jag är så gullig och bjuder på en video med :3


Goes right

Okej somsagt skulle fixa in header men allt annat kom ivägen så i veckan kommer ni förmodligen veta av det. 
dagen har mest gått ut på att hosta, städa och host mera. Jag kommer verkligen överleva skolan imon känner jag. Menmen ska ta något att dricka nu sedan sova tror jag Godernatt!

Vad gör vi? Nu kör vi

Okej här arbetas det för fullt headern är klar och bakgrunden är klar så bloggen kommer bli alldeles perfa känner jag. Eller snarare hoppas jag.

Bring me back

Har varit uppe sedan halv nio imorse då jag hostat ännu en natt. Tycker det är dags att jag blir frisk nu! Vid 10 så åkte jag mamma och pappa till Ystad för att titta på ny bil men det blev inget bilköp idag så det är att vänta och se. Efter det åkte vi in till Ystadcentrum och åt lunch sedan vidare på en bilfärd till krisitanstad där vi tog en tur till biltema & elgiganten. Nej nu ska jag snart äta uppdaterar ikväll ciao!


Cuz we might not get there tomorrow

Läget idag då? Vi i 9A+alla andra musikklasser på skolan är lediga idag kändes skönt. Något som är ännu bättre är att vara sjuk idag med. Hosta hela natten+ tappat rösten. Men hann med att städa ut garderoben idag (då jag måste han en större för min nuvarande är för liten). Annars har jag legat i soffan idag och fixar lite med designen på bloggen som snart kommer upp. Ska käka lite glass nu som förtjänst då jag är 500:- rikare. Kram!



Say yes? No.

Okej, ni har fått en inblick i mig och annat. Men under mitt bloggande får ni reda på mer vem jag är. Jag kommer itne på något vettigt att blogga om för tillfället så ska nog sova efter att ha tagit lite medicin. Ha det!

Veckans låt, bild och betydelse

Okej, så ni är medvetna om det så kommer dethär förekomma 1-2 gånger varje vecka beroende på hur mycket tid jag har. Kommer lägga upp en låt, bild som passar till låten och betydelse varför jag just lyssnar på låten.

Låt: Wake me up when september ends- Green Day
Bild:

Betydelse: ''Wake me up when september ends'' September är en väldigt seg månad den inleder hösten men samtigt är månaden väldigt mysig. Just låten tillhör Green Day och dom är ett av mina topp 10 band.
Det finns inte så mycket mer att säga. Bildens syfte är mest att symbolisera hösten.

365-366 Dagar

Ja det är så många dagar om året ni kommer höra av min blogg varje året så ni är medvetna. Men vi drar en snabbis om vem jag är om ni inte visste det. Okej heterl Lisa Nilsson är bosatt i sydsverige och börjar gymnasiet nästa år. På fritiden brukar jag hänga med polare, fotografer och redigera bilder. Förutom det har jag en underbar familj jag älskar att umgås med.

Liten snabbis på hur jag ser ut, vi ses!

RSS 2.0