World War

Har pluggat fett mycket ikväll. Både NO och So. Har ett muntligt prov imon på So:n och ett No-prov på tisdag/onsdag. Det kommer bli intressant. Elektrokemi är inte min stora vän precis. Kan meddela att musiken börjar gå utmärkt! Det bara rullar på för oss! Känner på mig att detta kommer bli bra. Jag är svintrött just nu. Ska se ifall jag kan finna en katt i mitt hus innan jag går och lägger mig. Vill mysa med någon av dom. Hade det så mycisgt inatt när båda sova hos mig. Tills man vaknade med att den ena slickade mig i ansiktet.. Men nu ska jag snart sova. KRAM!
Fett skum bild..

I can see it in youre eyes

''När första ljuset brinner står julens dörr på glänt och alla är så glada att fira få advent''
1:a advent idag då, jupp. Känns precis som vanligt fast lite mysigare. Har pyntat fint på rummet satt upp lite lampor och gör iordning. Ska måla om rummet efter jul så börjar tänka lite på det med. Har stått på julmarknaden idag det var ganska segt menmen.. Sktiväder vi har med. Klass 2 varning i blekinge och klass 3 i skåne. Verkligen många tummar upp.. Eller inte. Måste göra lite So snart för missade lite förra veckan, sjuk är något jag är duktigt på att bli på sistone. Men ni får ha det bra. KRAM!

Were getting somewhere

Ingen skola idag. Är helt genomförkyld och har försökt vila upp mig tills konserten imon. 30 minuter borde jag klara sen är det bara hem att sova. JAg har faktiskt inget viktigt att skriva ska nog sova nu för är grymt trött. Så vi hörs KRAM!

Cold

Hey! Ingen bloggning igår blev sängliggandes hela dagen för jag är sjuk igen.. Har varit hemma idag med och hjälpt mamma ta fram liten inför advent men det tar på ens krafter att bara göra så lite. Ikväll ska jag försöka dra mig till musikskolan och packa lite knäck och förmodligen skola imon tror jag. Får se hur jag mår.. Men ni får ha det bra. KRAM!

Jag har myror i huvudet..

Fadern min sa att dom hade jul erbjudande på Iphone4 s för familjen. Men själv vill han inte ha någon. Kan inte dela med någon annan i familjen för resten har ju en bra telefon.. Får ta och övertala honom en aning. Men annars så funderar jag på att köpa en efter jul, för min Xperia är inte i världsklass precis.. Men nog om telefoner nu! Har övat till Julmarknaden idag och ska snart dricka en kopp te och göra lite So, känns kul.. Tror jag. Öhm annars händer inget tror jag? Ni får ha det bra. KRAM!

Renoverar lite

Som ni har märkt så är bloggen under renovering!
Detta innebär att jag kommer blogga men santidigt kommer jag att renovera bloggen för jag vill ha något nytt som skriker ''OJ dethär är Lisa'' Så jag har lite att tänka på. Måste även renovera min och Mandels Blogg för den är jätteful rent ut sagt! Men ni får ha det bra, jag ska sova nu är sjukt trött. KRAM!

Hey soul sister

Har varit en aning mer aktiv idag. Har städat mitt rum och kaninburen samt börjat på en skiss till en julbock. Som ni har käst tidigare i bloggen så bygger jag ibland och nu väntas det en julbock, går det osm planerat kommer det bli gryymt bra (förhoppningsvis) I vissa stunder undrar jag varför jag har syslöjd. Menmen har vanlig dag i skolan imon ska spela efter skolan och käka hos farmor och farfar ska bli trevligt att umgås lite med dom med. Även om vi bara bor en bit ifrån varandra så brukar jag inte vara där så ofta. Men nu ska jag skriva lite NO sedan sova ni får ha det bra. KRAM!

Feeling kind of tired

Gud jag är lat, trött och uttråkad. Både jag och pappi har inte gjort något vettigt idag utan bara sova i princip. Eller inte han men jag! Vi tittade på dumma mej för någon timme sedan, den var grymt bra både pappi och jag tjöt av skratt! Har också inhandlat årets första julklapp idag eller aa imorgon snarare det är ----------- till ---------- hemilgt är det ni får itne veta förens på min fördelsedag (julfaton) Men ni får ha det bra KRAM!

We take the year as it comes

Ojojoj sorry jag har glömt bort att blogga i veckan sorry. Men har haft fullt upp med annats så har verkligen inte hunnit! JAg lovar att uppdatera senare men nu måste jag lägga undan datorn annars dör den. KRAM"


You give med fever

Hei alla små söta grodor! Har legat hemma idag med feber och huvudvärk. Mår lite bättre men blir hemma imon med och hoppas jag kan gå till skolan på onsdag! Jag har typ sovit och mest varit i min säng hela dagen. Undrar hur mycket jag ligger efter i skolan? Vet att matten var ganska dåligt att missa för vi har prov på torsdag men jag hade en snäll lärare som mejlade över repetitionerna till provet så jag har något att göra imon iallafall! Annars händer nog inte så mycket tror jag? Ni får ha det bra. KRAM!

Lite spontaninköp

Lite bilder från inköpen idag:
Mössa eko- 69:-
Chokladkalender eko- 10:-
Katt almanacka- Kattkomando syd 100:-

Vintern är påväg

Jag fryser som en gris på antarktis. Fy vad kallt det är jag fryser igenom min vinterjacka men börjar misstänka att den är så kall för att den slutar ganska tidigt så vet inte kanske jag ska spara ihop till en ny? Jag uppdaterade inte igår varför vet jag inte eller jo! Jag har ändrat om på mitt rum så det ser mindre stökigt ut hela tiden så jag är nöjd med resuletatet. Om ni hade varit i mitt rum igår hade det sett ut som jag skulle flytta eller något? Det var hemskt sökigt med skruvdragare hammare spik och allt sånt överallt. Uppvaktade pappa med världens sötaste teddybjörn gud vad fin den är jag kommer sno den *ond*. Jag har varit lat idag precis som min bror. Men vid 12 så drog vi oss till Biltema och Ekohallen det blev lite smått och gott inkköpt! (visar i nästa inlägg) Annars så har det inte hänt så mycket. Jag ska äta snart för jag är jätte hungrig. Men vi hörs. KRAM!


Idol 2011

Har suttit hela kvällen och väntat på att André ska åka ut för han håller inte längre. Och vem åkte ut jo ANDRÉ :D  Men dock fattar jag inte hur Amanda Person kunde hänga löst hon var helt klart bäst ikväll!? Men det är ju min åsikt fast ändå lite störigt.. Men ska sova nu och besöka min lille Helen som har lyckas skada sig igen.. Älskar dig sötnowsen KRAM och GODNATT!

I can see it in youre eyes

Hey sötnosora hur e läget? Jag mår fint ha precis käkat pizza med mamma och försökt städa rummet. Ska snart titta på Idol med min kära familj (dom som är hemma) och bara ha det nice. Fick även ett paket från posten idag som jag ska lägga upp snart det är en klänning jag ha köpt från någon hemsida på franska typ.. Den är grymt fin iaf! Men ni får ha det KRAM!
Photo by Mandel

We make a fast movement

JAg suger lite på att blogga, men jag börjar bli bättre! Har just nu lite brist på vad jag ska skriva om hmm.. Jo har varit på styrelsemöte för en förening inom musikskolan. Det var ganska segt men kom hem för en halvtimme sedan och ska läsa lite sen sova. Ni får ha det bra så hörs vi KRAM!
Ingen vettig eller bra bild jag vet

You and me by a river

ÄR såhär cool och får inte änvända vuxentandborstar längre utan måste änvända barntandbostar (dom med mindre borstyta) Känns lite underlig att ha färglada med en massa djur på men så är det när man har en knäpp mun. Men nu över till något helt annat. Spelade softboll idag på idrotten kul sport men MÅNGA OCH ÅTER MÅNGA regler att minnas. Det gick skit bra det blev lika mellan våra lag idag så det var grymt. Ska på styrelsemöte ikväll inom musikskolan och disskutera lite smått och gott. KRAM!


The dentist

Har kört till och från skolan hela dagen jag är trött i benen nu. Hade bild och musik sen drog jag till tandläkaren. Det gick bra fast jag ska börja använda tandtråd och munskölj yay. Hade även hål i 6 tänder skit kul! Nej skoja bara min tänder mår bra. Men mina visdomständer börjar komma så måste var ännu mer nogrann nu med tänderna. Kom tillbaka till skolan vid halv tolv och höll på att dö av svält kunde inte äta förens klockan 12.10. När jag väl skulle äta tänkte jag dra upp till lasses men det var smockfullt så stack till ica och köpte lite mat och var hemma och åt så fick skippa språket *lycklig* KOm tillbaka vi disskuterad klassresan och såg en film på SO:n. Imrogon ärd et gymnasiemässa i idrotshallen så slipper lektionerna på morgonen. Men måste göra lite matte nu sedan vidare till kyrkan. KRAM!


Hey, what are you looking at?

Hallå alla små söta godisätande troll. Idag var skolan seg hade fyra lektioner på förmiddagen och två på eftermiddagen.. Inte dom bästa precis.. Efter skolan drog jag till kyrkan för konfirmation (jag är ledare) Det var kul vi läste om gud och lite sånt samt ritade vi honom. Efter jag varit där stack jag hem och käkade och vidare till orkestern. Vi började med jullåtar som vi ska spela på marknade om typ 3 veckor troja det var? Annars så har jag och mina katter kelat, jag har ägt ut min far i kortspel och snart ska jag sova. Ska till tandläkarn imon jag hoppas på måååååååååånga hål nej men helst inga för min del (A) MEn nu ska jag fixa mig lite KRAM!


Det var två grodor och ett bältdjur

Halli hallå alla söta jordgubbar där ute! Vet inte om jag snackade om att jag hade biologiprov idag? I vilket fall som helst så hade jag det och min lärare är så go så han bad oss att rita en kamel bara sådär? Kan väl ha anknytning med att dom 3 sista frågorna handlade om en man och hans kamel. Och vi studerade ju ändå människokroppen. Mandels kamel var ju bäst (hon ritade ingen utan skrev istället) ''Jag vet inte hur din kamel ser ut inte jag häller ås du får ingen'' Men tillbaka till verkligheten nu va. Jag hade fiollektion i eftermiddags den gick super. Kom hem käkade matade min morbros katt och gjorde precis en matteläxa det gick superbra! Ligger här nu och lyssnar på Kelly Clarkson och ska snart läsa min bok. Ni får ha det bra KRAM!


No matter how loud you scream i wont listen

Har pluggat klart Biologi tills imon jag vet att jag kan allt men det känns som jag inte kan något det är en jobbigt känsla.. Jag borde snart sova tycker jag. Lång dag imon med både skola och filospelande. Kan berätta för er som bryr er att strängarna är bytta på el och den aukustiska gitarren äntligen! Men ska sova nu KRAM!


I'll do what it takes

Wio wioo är hemma från Nelly precis har ett nåfärgat hår skönt att bli av med utväxten! HAr även hunnit med att städa så nu är det bara plugget kvar! Biologiprov imon det kommer gå super tror jag.. Känner att bloggningen börjar ta sig nu och hoppas jag inte slutar. Bloggar nämligen på två bloggar men jag försöker mest hålla mig till denna för den andra bloggar mest hanna på! Men nu ropar mamma att det är mat så vi hörs KRAM!


Last day of summer

Jahapp sista dagen på höstlovet då.. Väldigt kul idag ska jag:
-Plugga
-Färga håret
-Städa
Aa tre saker jag ska göra men när jag gör dom det vet jag inte. Har ett prov i biologi imon skit kul fast nee.. Jag uppdaterar ikväll eller i eftermiddag måste fixa mig lite nu KRAM!

Vem är jag och vad vill jag bli?

Precis som rubriken säger det är svårt att fråga mig för jag är så många men ändå så få. Jag låter jätte knäpp nu men om vi säger såhär:
En dag vill jag vara brandman nästa är polis på listan en dag vill jag vara osynlig och andra vill jag synas som mest! Jag är både glad och ledsen, fin och ful, snäll och otrevligt. Jag är så mycket men ändå så lite. Från person till person varierar detta. Men jag är den du minst anar att jag ska vara. Jag är den du mest tror jag är. Jag är som jag är jag är den som inget hört talas om och den som alla vet om. Jag är den som ingen vet något om men jag är den med som alla vet saker om. Jag är en person men vilken personlighet har jag? Lär känna mig så får du reda på det. Jag är både det ena och det andra.

It's a rainbow!

Hallå! Har precis käkat ska snart fixa mig och sedan dra ner till ICA för att möta Hille! Vi ska handla lite och sedan dra hem till henne för att kolla på film och snacka lite om allt mellan himmel och jord! Blev inte så långt inlägg menmen sånt är livt. KRAM!

It's all that i can say

Hellu kära läsare! Jag orkar inte vara så aktiv här länre känner jag men jag måste! Eller nej måste jag inte men jag vill! Det går skit bra för mig och Mandel på http://photostuff.webblogg.se kommentarerna störmmar in och vi får mer och mer prenumeranter. Igår var det marknade här i lille sölvesborg.. Sen drog jag till farmor och åt och avr där i några timmar resten av kvällen typ chillade jag. Idag kommer min bror hans tjej och deras nya hund hit den är så söööööööööööt :3 Jo min mamma kommer hem idag för hon har varit iväg sen i tisdags så jag saknar hemme jätte mycket flera gånger om! Men nu ska jag nog städa lite KRAM!"

Min ''normala'' katt

Glasögonorm

Wiio tänkte bara berätta lite snabbt att jag har hämtat glasögonen har kommit kolla vad snygg jag är!

I took a bullet for you

Hajhaj jag har jobbat hela förmiddagen skulle egntligen gjort det med nu men jag pallade de inte sen kom pappa på att han hade möte så det skulle ändå inte bli något.. Just nu saknar jag min mamma för hon är ute och reser.. Menmen när pappi kommer tillbaka ska vi hämta mina glasögon *happyface* äntligen kan jag se tv-texterna igen! Men ska ut och fota lite nu kram!'

RSS 2.0