Okoncentrerad

Har suttit och läst och läst men inget har fastnat vet att jag kan men aaaah trött och helt lost. Ska mata odjuret sedan stänga ner datorn och läsa. Dagen var okej men är svintrött så vet inte vad jag ska säga jo jag säger två ord, Godnatt och KRAM!

OMG I wanna be on Glee!

Hej finisar! Melodifestivalen tycker jag bara är skit iår och jag menar det, inte så mycket bra precis. Har haft det mys idag, var på stan med mormor och hittade ett par stora silveröronhängen och en kortärmad baseballtröja+ en kudde med Storbritanntiens flagga. Mamma och pappa kom även hem från spaet idag med sjukt härligt! Ja fick ett skumt sms från ett nummer jag har försökt spåra men hittar inte de.. Lite surt för man blir ju nyfiken.. Men jaja det får väl gå det med, nu ska jag kolla på Glee sedan sova, KRAM!

Tillbaka!

Hej finisar, nu har jag duschat och fixat till mig och ska dra ner till tåget om ca 1,5 timme :)
Blev lite rastlös så tog lite bilder med så ni kan få se om ni vill? Ja även om ni inte vill så får ni dom ändå!

Hit and run

HEj finisar, solen skiner här nere hos lilla mig min favvoritårstid är ju påväg, ja våren! Om cirka 4 timmar ska jag ner och hämta min mormor på stationen det ska bli så härligt att träffa henne. Men först på schemat står att installera klart Hit and run sedan ta en dusch och bara njuta av dagen. Jag hör av mig senare, promise! KRAM!

Ansiktslyft

Kom in i någon trans och bara kände att jag var tvungen att uppgradera bloggen lite så ni fick en ny header och röd bakgrund, ser ni den gamla tryck på F5 eller uppdatera sidan om ni kollar via telefonen :)

Hello Pinkface

Ja rubriken stämmer mitt ansikte är rosa eller typ aprikosrosa sitter med en värmande ansiktismask på mig just nu för att rengöra ansiktet typ hoppas den ger lite resultat. Känner redan hur den tränger in i hyn. När den har värkat klar ska jag kolla klart på Glee och nanna kudde för min älskade mormor kommer imon och henne är det fart på må jag säga! That's why i love her! Ha det fint, kram!
Där är masken, helt klart värd att köpa!

Ny gitarrbok, nya kläder och en massa annat

Bilder från dagens shopping

5 dagar sen sist

Ni vet när man inte kommer i ro till att göra något? Jag har inte kommit i ro till att blogga måste skärpa mig och som förlåt har jag två saker att meddela
1.Jag ska snart rensa ut min garderob
2. Ni ska få se vad jag handlade i kristanstad idag!
Jag har en full garderob med saker som är för litet men jag vill ändå inte slänga det, så ska ta ett ryck nu och allt ska ut ut ut! Jag är tillbaka inom några timmar, är jag inte det ska ni få kakor!

Still here

Jag suger på att blogga jag vet. Har ingen aning varöfr jag har blivit så dålig på sistone faktiskt. Men jag lovar att bättra mig har lov nu äntligen så ska uppdatera så mycket jag kan under veckan. Har haft världens förkyldning hela vecka så var hemma igår och idag från skolan.. Känner att det blir bättre men vill helst bara blli friiiiiiisk nu!
Sitter med en ansiktsmask på mig för första gången på typ 4 år eller något känns ganska okej faktiskt den ska av om en tio minuter sådär.. Min katt har en tratt igen om ni ville veta. Inte? Kejrååååååå! Men nu ska jag tänka lite osv. Hör av mig, kraaaaaaaaaaaaaaaam!
Fett gammal bild!

Flyttar bloggen?

Har funderat länge på att flytta bloggen till en annan bloggprotal för jag kommer inte riktgit överens med blogg.se på min dator och så kan jag inte logga in ibland. Kanske det blir devote igen eller myshowroom får tänka lite..

Valentines day

Ursäkta mig men jag förstår inte meningen riktigt med denna dagen. Ska man visa att man älskar någon mer än man brukar eller? Tycker alla dagar borde heta alla hjärtans dag för man älskar alltid någon förstår inte varför det är en speciell dag. Även om jag sitter här 4-ever alone utan pojkvän så har jag ändå familj och vänner som älskar mig tycker inte att man behöver någon speciell dag för det. Har aldrig rikgit förstått mig på denna dagen och kommer nog aldrig att göra det..

Tillbaka på banan igen!

Tillbaka, har haft en underbar helg kan jag bara säga! Ska ta upp min bloggning igen lovar jag helt klart! Är genomförkyld kan jag helt och hållet säga usch och fy på det.. Har inte mycket att säga snackar skype med bestizen Hille hennes blogg hittar ni här. Ni får ha det fint nu ska jag plugga eller nåt hahahah. Kram!

Ber så hemskt mycket om ursäkt!

Har inte suttit vid min dator sedan förra fredagen för jag har så himla mycket att göra helt galet. Massa prov hit och dit, nationella slutbetyg, musikal. Jag vet varken upp eller ner längre. ska iväg i helgen och sedan har jag ett No prov på måndag Kapittelprov del B på tisdag i matten,So-prov och del A i matten på torsdag. Sen har jag tyskaläxa, engenskaläxa jag orkar inte!!!!!!!!!!! Så kommande vecka så kommer jag försöka uppdatera så mycket jag kan och ännu en gång, förlåt för dålig uppdatering verkligen! Nu ska jag krypa ner i min varma säng i mitt kalla rum och sova lite, för i helgen kommer det bli sömnlösa nätter men det är det helt klart värt! Nu ska jag soooooooooooooova, KRAM!
Ps, ni som har Instagram börja följa Liiisanilsson :)
image description

Hehehehe

Oj förlåt ingen bloggning igår glömde helt bort det hade fullt upp med en massa annat, men det händer även den bäste! Om någon minut kommer en polare till mig, vad vi ska göra vet jag inte men det löser sig i slutänden! Hör av mig ikväll precis som alltid, KRAM!

Tillbaka!

Hejhejhej var tvungen att duscha ska bada med klassen imon så behövde raka benen med hehehe. Har tittat på smurfarna ikväll, det var jättekul! Ska skriva lite och läsa tyska nu sen vill jag sova sova sova säger jag bara. jag är super trött. Ha det nice, KRAM!

Snabbis!

Sorry kom hem för en kvart sedan. Satt och drömde mig bort och insåg att jag måste duscha. Shiiiiiiiet. Uppdaterar inom den närmsta timmen igen. KRAM!

Schlümpfe.

Hejhej, har varit flitig idag med fyra av mina klasskompisar som har varit i skolan frivilligt på en studiedag! Vi har jobbat med gerjor till musikalen mellan 10.00 och 16.00 på ett ungefär. Mina byxor är täckta av klister så ska slänga dom i tvätten. Ska även snart dra ocu titta på smurfarna! Så jag hör av mig, KRAM!

RSS 2.0