Ointressant

Jag märker att jag inte gör så intressanta inlägg här längre men jag bloggar så mycket på den andra bloggen med mandel så jag glömmer bort denna lite förlåt </3. Men kan berätta att jag har haft en jättebra dag idag på jobbet det har varit sjukt kul må jag säga! Dagens ord blev nog Poppisar(en sorts skruv) Gud jag bara skrattar genom att tänka på ordet. Men ni får ha det bra jag ska försöka uppdatera bättre här. KRAM!


Krokodiler ska vara gröna annars är det något fel

Har haft en bra dag. Den har ju varit 1 timmer längre än alla andra hittils så dagen har varit seg.. Har rensat ut i garderoben och städat utomhus. Imorgon ska jag och pappi jobba mellan 09.00-14.00 skulle jag chansa på (Y). Annras har jag nog inte så mycket för mig om jag minns rätt haha. Ha det KRAM!

We take a deep breath

Haft en ganska chill dag fast nej där ljög jag.. Vaknade vid 9 och insåg att jag sovit förlänge så det avr att slänga på sig kläder och sätte sig i bilen för jag och pappa skulle till Biltema. Efter det kom vi hem och fikade sen var det att dra till LIV för konsert det gick super bra må jag säga! Kom hem och duschade och hälsade på brodern min. Lite innan fyra stack jag upp till idrottshallen och glodde på handboll, jag saknar sporten.. Kom hem och käkade middag sen blev det film och ben&jerrys. det var nog min dag KRAM!


Take one step

En snabb update om idag för jag orkar inte blogga *lat*. Men hade inga lektioner idag, gala istället sjöng och dansade GRYMT KUL! Har världens bästa klass inget kommer likna oss i framtiden helt klart! Med mig hem så har jag typ 50291013 böcker för jag har lite prov efter lovet och så.. Har en konsert imon klockan 13.00 ska bli kul har inte spelat på ett tag. Nej men nu ska jag spela sims KRAM!
image description
Bild från SRF!

En dag i Karlshamn

Var i Karlshamn med mammi efter skolan idag så det blev några nya plagg inköpta då jag bara har sommarkläder i min barderob nästan.. 
Jo föresten jag och mandels blogg är igång den hittar ni här

Tröja, Cubus- 2 för 199:-

Tröja, Cubus- 2 för 199:-

Tröja, Cubus- 299:- 

Halsduk, Cubus- 99:-

Tröja, BikBok- 299:-

Kofta, Bikbok- 199:-

Jeans, BikBok- 399:-

Jeans, BikBok- 499:-

P!nk is great

Kände mig rastlös och behövde färg så målade ngalarna i skrikrosa. Dock bröt jag en nagel idag.. Kände mig jätte knäpp att bli så orolig över något jag aldrig brytt mig om..


Videobloggar

Kände för att videoblogga denna kväll.

Mår bara sådär

Gick hem från skolan idag, trodde mitt huvud skulle sprängas och halsen skulle brinna upp så mamma hämtade mig vid tio-tiden. Kom hem käkäade lite och somnade sött i någon timme. Vaknade upp och kollade på TV en stund. Mamma kom hem med 2 stycken Ben&Jerrys Choklad Tidning Halstabletter och mysiga strumpor. Så det kändes nice att bli lite ompysslad.
Hur jag mår nu? Ursäkat uttrycket men det känns som halva min käft har svullnat upp. Det gör ont i tunga och tandkött och i mandlen jag vet inte hur men ont gör det. Så kan inte prata utan att det gör ont.. Ska kolla lite Grey's Anatomy nu sedan göra en massa läxor.. KRAM!

What a lovely day

Sorry hann aldrig blogga igår mer hgade lite bråttom. Men kvällen blev verkligen super må jag säga. Det ska absolut göras om! Idag inväntas städning sedan dra ut i skogen med Mandel och fota lite hem och käka sedan hem till Julia. Jag har mycket att göra! Hör av mig ikväll med kanske lite blider. KRAM!


Det är fest NUUUU!

Nej kanske inte nu men om några timmar. Ska firar min bästa polare sen dagis, Hille! Vi är ett gäng som ska fira hemma hos Mande så ska dit om 3 timmar och förbereda för mitt lilla troll kommer klockan sex så då blir det surprisee! Så ska snart börja fixa mig måste duscha, fixa håret, byta kläder och sminka mig. SLänger upp en bild när jag är klar med allt. KRAM!


Take a deep breath

Ganska nice skoldag idag. Allt var segt men musiken var kul för vi har börjat med dramaövningar till musikalen. Även om man inte ska aggera så är det grymt kul ändå! Drog till BMA efter skolan med Mandel och Mojjsan för att handla lite inför morgondagen. Den kommer blir grym! Kom hem och Hille kom, så vi stack till optikern och jag fixade med glasögonen så ska gå och beställa dom på måndag så får dom snart! Vi drog vidare till konsum och handlade lite gott och sedan stack hon hem. Käkade pizza sen drog jag och pappa till BagarN och hjälpte honom att installera en TV. Har glott idol precis och ska se slutet nu. KRAM!

En av dom finaste i världen!

Blåa bilar är inte gröna

Halloj men bara på skoj. Har haft en rättså chill dag idag. Fick reda på mina betyg på alla test i svenskan fick grymt bra resultat! Slapp första lektionen för skulle gå på den årliga skyddsronden i skolan men fick sticka därifrån tidigar p.ga. Gymnasiet. Börjar dra ihop sig det är liksom bara några måndaer kvar sen ska man bestämma sig typ.. KOm hem och käkade lite sen drog jag och pappi till optikern.. Jag ska ha glasögon så har redan valt ut ett para bågar så det är ganska lugnt. Tog även ännu ett hål i örat så jag hara ajaj nu för att det är kallt ute.. Menmen har precis duschat och ska fixa håret nu sen blir det att glo på Grey's Anatomy. KRAM!
image description
Kör på en bild från Karlskrona i somras!

Crazy Cat

Hemma igen hade kul ikväll blev mycket skratt och akrobatik. Kom hem för kanske 45 minuter sedan, ska läsa klar engelskan och sedan svoa för jag är helt slutkörd. Har ganska seg dag imon fast slipper 80 minuter SO för framtidstufftuff som Bente säger det. JO föresten lägger upp en bild på min knäppa katt jag vet itne vad felet är?
KRAM!

Vad är kyla bra för?

Jag fryser som jag vet inte vad men det är kallt och det är höst och jag diggar inte hösten riktigt. Menmen skolan var helt okej idag lite seg menmen jag har inte vart så aktiv idag har mest bara varit trött, varöfr vet jag inte. Så när jag kom hem käkade jag och sov en stund. Jag ska snart bege mig mot kyrkan för tonårsgruppen måste dit om jag ska med och bowla nästa vecka. Ska hinna byta min cykellampa med innan jag drar också. Hör av mig när jag kommer hem KRAM!


We have new stars on the sky

Wiiio, lisa här tillbaka fårn ingenstans. Har varit i skolan idag den var ganska chill tyckte jag. Hände inget speciellt förutom ett utveckligingssamtal som gick sjukt bra! Pluggat lite tyska ikväll och snackat skype men ska förmodligen dejta kudden snart. Imorgon blir det utbildning i k-stad. KRAM!

It seems like the autumn is coming now

Just grow up

Jävla mobilblogg som inte vi fungera nu blir jag ledsen. Får blogga vi datorn då mobilbloggen inte vill till at fungera.. Men iallafall, min bror tittade inom ikväll och visade deras söta lilla hund de ska hämta om två veckor. Längtar efter att få se lille Gibson! Har utveckliingssamtal imorgon....... Får se hur det går men mina omdömen ser helt ok ut så jag behöver inte oroa mig.. ÄN! Ska ta fram min bok nu och sedan sova. KRAM!

SJälvklart kommer ingen bild upp heller gaah jag är sur nu..

Dagen outfit

Jag är inte världsbäst på att kombinera kläder så deet brukar bli samma kombination som vanligt. Har vissa tröjor till vissa byxor osv. Men denhär outfiten har ni sett förr. KRAM!

Tröja: H&M
Byxor: Cubus

Animals

Har varit väldigt seg på att ögra saker idag. Rummet tog tre timmar för jag tog pauser typ var femte minut. Sen kände jag för att fota mitt i allt för min katt var alldeles knasig. Men tillsut blev jag klar och har också varit ute en runda med. Min farmor och farfar kommer snart så dom ska äta här sen ska alla utom jag till kyrkan för jag kände inte för det. Men här kommer knaset iallafall! KRAM!


Don't stop belevin

Har haft en bra dag idag. Fick reda på min svenskauppsats och mina omdömen dom var faktiskt förvånansvärt bra tyckte jag. Detta firades genom att gå ut ich fika med Hille, Mandel, Mojjsan och Lingöy. Vi satt och tjockade oss på massa gott sen insåg jag att jag skulle äta mer så jag började bege mig till Bjellis för tacopaj och lite gott inför idoltittandet. Helt klart rätt att Robin gick vidare, håller tummarna för dig in i det sista! Men ska fixa till mitt ansikte lite nu och sedan nanna kudde. KRAM!


Competition

Jag är med och tävlar om en placering på denna bloggen :Annas i samband med fotofyndet


We take the year as it comes

Jag fryser som en gris på hawaii det är jättekallt hemma hos mig så jag har klätt på mig en tjock tröja, mina raggsockor och ett på mjukisbyxor så skiter fullständigt i hur jag ser ut. Fick tillbaka både tyska och SO-prov idag dom gick gr8. Ska börjar förbereda mig lite för ett arbete inom So:n snart och sen ska jag dricka te och uppdatera klassens blogg lite. KRAM!


Look at the sky

Dagen idag var nice Jag och Mojjsan orkade inte arbeta så vi satt och glodde på TV4-Play hela lektionen utan att läraren märkte det. Musiken var seg men det kommer gå bättre vet jag! Allt efter lunchen var segt. Höjdpunkten på dagen var att sluta för jag kände att jag ville hem och sova så gjorde det en stund. Käkade tacos och sedan drg jag till kyrkan. Vi hade inget lugnt vi misstolkade i princip allt. Men fick reda på att vi ska bowla om två veckor, det är nice! Kom hem och meckade lite med pappa men nu ska jag läsa lite SO innan jag somnar. KRAM!


JA JAG LEVER!

Jag lever fortfarande för er som undrat vart jag har varit. Har nämligen varit hos mormor hela helgen och har då inte orkat blogga. Men kände för att köra ett litet inlägg precis nu. Har precis duschat, rakat benen, och tagit hand om mitt ansikte så jag känner mig väldigt fräsh nu! Ska snart sova för jag är övertrött och är väldigt glömsk just nu. KRAM!

Kör på en gammal bild!

I should really pack right now

Ingen bloggning igår sorry, men orienterade så tuppade av ganska snabbt för jag var vääldigt slut kan man säga!
Pluggade även till ett tyskaprov som jag ska ha imorgon så nu när jag läärt mig reglerna så blev allt helt plötsligt mycket lättare. Känner även att jag är tvungen att packa min resväska för jag åker bort till mormor och resten av släkten hela helgen och hinner nog inte packa imon för måste äta, ta mig till stationen på lite mindre än en timme så borde nog göra det ganska snart.. Uppdaterar nog innan jag åker imon om jag hinner! KRAM!

Kör en bild från i måndes!


Stop and replay

Sov rätt bra länge idag! Orkade inte gå upp så sov och sov och sov. Men fick sedna inse att jag var tvungen att stiga upp då jag skulle ut och rida vid 1. Red i ca. 2timmar sedan ehm och käkade lite och glo film. Väldigt kortfattaddag, men jag har ont i huvet och känner ett behov av att sova nu. KRAM!
image description

We make a fast movement

Varit ute i en timme med mandel och fotat lite, skulle bli nya headrar till oss båda men slutade i skratt och snack istället. Så min header nu är bara tillfällig. Ledig imon, jao ska ut och rida en tur med Julia då! Ska försöka att inte trilla av hästen. Annars händer väl inte så mycket eller jo mycket händer men uppdaterar om det senare, KRAM!

Bjuder på en fin bild på Mandel!
JA MANDEL DU FÅR TA BILDEN!

Never ever stop the music

Gitarren spelas på högsta volym, sången är uppe och jag är på musikhumör idag. Egenskrivna låtar och covers håller jag med med för tillfället. Nämde jag igår att jag plågades under min hårfärgning? Jag är så grymt håröm så det inte går att säga. Sen när balsamet var i håret så lämnade Mojjsan och Mandel mig i duschen alldeles ensam så dom stack och käka ist.. Men håret är rödare nu på endel ställen så tror det åker av inom de närmsta månderna. Men ska glo lite film nu sedan sova KRAM!

Kärleksvisan

Haha gammal bild ;)

Lets take a walk

Okej, har spenderat ungefär hela dagen med Mojjsan och Mandel. Håret blev nyfärgat och vi käkade väldigt god pizza. Det är på ett ungefär vad vi har gjort. Känner mig väldigt social på att skriva. Nu väntas sängen KRAM!


RSS 2.0