Look back at the memories

Well well well, vanlig dag i skolan idag. Den var relativit segt om jag ska vara ärlig. Längtade till musiken men vi gör verkligen inget där så har svårt att sysselsätta sig. Min kära mormor är här i helgen, så vi har glott på idol ikväll nu tillsammans. Måste bara säga Grattis till alla fina idoler som gick vidare. Nu ska jag glo Grey's Anatomy KRAM!

Kör en bild på dom fina snäckorna jag ska träffa imon!
<3

No matter how loud you scream i wont listen

Passningen gick bra, tog en halvtimme sen ko Hille hem med så vi tiddad på idol och käkade gröt. Det är vad jag kallar bra haha! Pluggat engelsak precis och ska snart släcka min nattlampa och bege mig till drömmarnas land.
KRAM!

Alvin och Jag<3

So damn tired of this shit

Rubrik brist!
Okej, har hjälpt Courtney med sitt projekt hela eftermiddagen det tog sisådär tre timmar men nu har hon en fin film som ska visas imorgon på No-lektionen. Kan också nämna att min moder har lovat bort mig som barnvakt ikväll så ska passa lille Martin ikväll, hoppas på bra sysselsättning KRAM!

Du är en bön- Okänd eller aa kanske inte

Love ya!

Jag drunknar i noter

Okej 3 nyskrivna låtar. Varav att jag skrev en precis just nu den låter supernice! Öhm såg på hur många lingon finns det i världen. Scenen i kyrkan både rös och grät precis som det inte fanns någon morgondag. Men ska plugga lite nu och sedan se klart kvalet på idol och efter det dejtar jag min lilla kisse (kudde på tyska) KRAM!


How would i ever sleep

Halli hallå. Känner att jag är lite smått dålig på at blogga men det hände inte så mycket igår. Hade en konfirmandgrupp på eftermiddagen och orkester på kvällen. Optikerna blev inställd igår men blev framflyttade tills på måndag, och idag ringde dom så har en tid på tisdag om 2 veckor. Påtal om att skjuta upp. Min tyskalärare sköt upp glosförhöret en dag för nästan inga hade övat. Hade ett litet gulligt bildprov idag, satsar inte på mer än G men man kan ju alltid hoppas på högre. Nej men nu ska jag fixa till mig och sedan sticka bortåt mot krykan KRAM!

Catalyst- Anna Nalick

Klippeli klippeli klipp

Idol slutade för några minuter sedan eller nej dom tog ännu en ''paus'' Så ligger i sängen just nu och pluggar lite konsthistoria det är lagom segt. Har även funderat på att klippa lugg igen eller bara av med håret för jag tycker mitt hår är så tråkigt..

Lite sugen på det igen?

She learned them to play

Skolan idag var sjukt bra. Vet inte varför men jag har haft det grymt bra idag. Har nog bara haft en bra dag det är nog allt. Hade fiollektion efter skolan med Alice i 40 minuter och det gick nice. Men Alice måste skaffa bättre minne för hon hade glömt sina nycklar på en hylla någonstans i tingshuset. Ligger och snackar lite med Mandel nu ska plugga lite och glo film KRAM!

Cancer- My Chemical Romance


Don't you ever let go

Har en katt liggandes vid mina fötter och en mattebok vid mitt huvud. Funderar på att sova och gosa med katten eller stanna uppe och plugga lite matte. Hmm... Blir nog att sova men kör ändå igången en film KRAM!


Lucky One (live)- Manuel Fervenza


Where i stood

Blev ingen bloggning igår, sov hos Julia inatt så hade ingen tillgång till dator. Eller jo jag hade man pallade inte. Som sagt jag sov hos Julia inatt har inte träffat den lilla krabaten på länge så tycket det vart kul att träffa henne. Vi drog ut till Håkanryd idag och red en runda för första gången på ett helt år. Jag lyckades rida själv och trava samt rykta och få ner hästen till hagen utan några bekymmer kanske bara ren tur jag vet inte men Kristall brukar inte vara så busig så. Men jag ska hem snart till henne igen för jag har nämligen mitt täcke och mina kuddar och vill gärna ha dom inatt.

''Grenade- Robin Stjernberg''

Stop being so old

Okej, dagen har vart helnice. Hade 3 lektioner sen drog jag hem till Julia för några timmar. Drog hem, käkade, spelade gitarr och glodde på idol. Inte hänt så mycket mera. Ska ändra lite i designen nu sen se film och sova KRAM!


Back to being a child

Egentligen, man blir bara älder och äldre. Får mer och mer ansvar och bli vuxen. Tänker ibland tillbaka på hur lätt det var att vara liten, man kunde krypa upp till mamma eller pappa och ligga hos dom, fick man mardrömmar gick man och la sig hos dom. Idag är man så stor att man inte får plats. Tittar man i affärer med skor, kläder etc. Så tänker man ibland: ''Har jag varit såhär liten?''
Tiden går fort när man har roligt, men ibland vill man bara stanna och vara ett barn på dagis ett par minuter utan att bekymra sig om något.




Dagens outfit


Byxor: Cubus
Tröja: H&M

Earcuff: Smycka

Its friday friday

Godmorgon eller dsnarare god förmiddag. Mamma kom in och väckte mig kvart i sju men jag har sovmorgon till 12.20 så det kändes sådär.. Kunde inte somna om sen för jag hade en katt som satt och slickade på mina armar så gick upp och käkade frukost vi 9 på ett ungefär. Duschade, satte på mig kläder, fixade håret och jag ska snart ut på lunch med Mandel innan skolan börjar. Ha det bra! KRAM!

Slumpvis bild från gårdagen

Be safe, turn the computer down

Det är då torsdag idag, en väldigt regning sådan. Var i skolan tills 10.55 sen drog jag & Mandel till krisitanstad för att göra ett skolarbete. Gud vad otrevliga människor kan vara på stan även om man bara frågar dom en enkel fråga? Men vi lyckades få ihop någ med svar. Vi drog även in på H&M då jag hittade en fin liten tröja för 99:- Vi kom hem efter fyra p.ga tåget var försenat och försenat och försenat. Vi körde med inom smyckesaffären påvägen hem för jag skulle köpa en jättesöt earcuff. Vi körde hem till Mandel och gjorde de slutgiltiga delarna i vårt projekt och framåt kvällen var att klart. Sitter nu och skriver den skriftliga delen till projektet och Mandel den andra som sedan ska sättas ihop. Vi var så duktiga att vi tar sovmorgon till 11.00 för att sedan käka lunch. Nej men nu krafsar katten på mig så det är dags att stänga ner, KRAM!


Sidekick

Första vanlig skoldagen idag hade alla lektioner utan något avbrott. Var inne och fick ett litet gulligt papper hos skolsytern, som ska lämans till optikern nästa vecka. Domedagen, blir det glasögon eller inte? Hoppas lite på det för jag ser som en kratta. Efter det stakc jag hem och käka lite och tog en lur. Sen drog jag och överraskade Julia med ett litet paket :3 Tonårsgruppen var seg, cyklade runt i hela sölvesborg och skulle svara på en massa frågor. Men siitter i min mjuka säng och ska plugga lite sen glo film och sova. KRAM!



Oh my god it's a wonderful surprise

Jag har tappat intresset på bloggen. Och har världens ointressantaste inlägg. Ingen aning om vad jag ska blogga om, förslag? Aja har varit på ledarträff och fick MASSA PAPPER med viktig information. Ska också plåga dom söta människorna i tisdags och söndagsgruppen *snäll*
Men ska läsa lite NO plugga tyska och sedan sova men innan dess bjuder jag på ett litet klipp, KRAM!
Och med tanke på att min blogg tvärvägrar att läggab upp videos så klickar ni på länk

Sorry for everything

Ojojoj två dagar utan bloggning snacka om rekord från min sida. Har inte varit vid en dator sedan i lördag, varför vet jag inte? Men har itne haft några lektioner typ på två dagar har bara haft engelska och slöjd måndag och tisdag. För på dom andra lektionerna har vi skrivit uppsats, eller tittat på film. Ganska chill om jag får säga det. Imorgon blir en vanlig dag om jag tänker rätt och på torsdag och fredag har vi miljöriksdag så är lediga lite då och då. Men nej uppdaterar efter jag kommit hem för nu ska jag på konfirmandledarträff! KRAM!


Stuck in the middle

Ska slänga mig in i duschen nu och fixa mig lite. Sedan kommer Bellis hit och vi skulle nog ut och fika tror jag. Kommer snart tillbaka med dagens outfit, kram!


The pictures are falling down

Well well well. Har världens vakraste blåsor på händerna för har börjat återuppta mitt gitarrspelande igen, och det går great! Har precis lärt mig when september ends- green day och hallelujah. Väldigt fina låter det!
Var på vårdcentralen med idag. Fick bra resultat men får vänta en vecka på mina sista prover mot allergier och sånt. Måtte jag bli frisk nu så jag kan ta mer hål i örat. Annars diag så har jag städat, sovit och glott lite Grey's Anantomy. Men ska dejta kudden nu, har ett år med bästaste imon så måste orla med det med. KRAM!


Never ever give up

Well ingen bloggning igår var inte hemme förän klockan 8 igårkväll sen myste jag lite med mammi så orkade inte. Men dagen igår var bra. Idag gick det galant vi läste ut en bok i svenskan som jag väntat att vi ska bli klara med. Sen kunde jag alla mina tyskaglosor också. Men det var lite segt att glo på idrrotten. Har fortfarande inte blivit riktigt frisk så ska till vårdcentralen imon, tumme ner. Men hoppas på att det inte är något. Men hade ändå varit bra ifall jag fick reda på att det var något. ska dit efter tio sen tillbaka till skolan och fortsätta med skoldagen tror jag, beroende på hur jag mår. Men har huvudvärk nu så ska plugga lite engelska sen slänga mig i min säng och glo på Grey's Anatomy. Fick nämligen hem säsong 6 idag, tummen upp. KRAM!

Kör på en gammal bild!

It turned out to be great

Har varit duktigt ikväll, varit på orkester pluggat tyska och tagit upp gitarrspelandet. Så har haft en nice tisdag, men idol blev det inte för jag orkade inte. Men nu väntas Grey's Anatomy och vila upp sig inför morgondagen boeklundsloppet, her i come!

Feeling lost now and then

Escape

Bloggade aldrig igår sorry, hade inte tid. Men var i krisitanstad en stund igår och såg idal det var på ett ungefär vad jag gjorde. Idag var skolan kul eller tja jjag hade kul skrattade som det inte fanns någon morgondag. Fik reda på att jag itne har så många lektioner nästa vecka, ganska nice tycker jag. Så jag och MAndel ska ut på ''uppdrag''. Efter skolan idag så gick jag och Mandelholm en runda på stan och jag måste kolla ifall hon ringt mig med. Ska plugga tyska nu och har orkester om en dryg timma, KRAM!


Ibland flippar man bara ut

Jag får mina ryck ibland då jag bara smyger in i photoshop och gör något både något fult men ändå galet.
Fick för mig att göra revor eller vad det nu är i mitt ansikte. Sen fixa mina ögon gröna, resultat:

Varför jag använder mig av denhär bilden är bara att den är bra att öva på.
Jag säger redan nu att detta är något av det fulaste jag gjort.
KRAM!

Don't you worry about a thing

Vart i, kommer fortfarande inte hiåg namnet. Men tittat på ny bil har vi. Lutar mot att bli en Audi får se vad det blir för något! Efter det så stack jag och mamma ut på en lång promenad, sen lekte jag lite med kaninen i trägården och sist blev det mat. Jag har itne varit så social men är grymt trött nu och måste verkligen plugga med...
Men ska slänga upp en bild på dagens outfit med, KRAM!


Stop, rewind, pause

Sitter här nu efter en lång och jobbig dag. Släktkalas och vara trött/förkyld är inte något hit precis. Menmen muntrades upp av att vi köpte pizza på edgars ikväll. Har precis tittat på gäster med gester och ska snart glo Grey's Anatomy precis som varje kväll. Ojoj tror jag har nämnt Grey'S Anatomy i nästan varje inlägg snart, haha det är mitt liv. KRAM!


Dagens Outfit


Släkten drog precis så tar mig tid och bloggar dagens outfit nu!

I spread my wings and learned how to fly

Godmorgon eller snarare god lunch.
Varit vaken sen drygt 8 imorse, städat rummet och ikväll ska den nya garderoben sättas upp och inredas för mina nurvarnade är inte dom finaste. Släkten kommer om dryga kvarten så ska fixa mig klart mig och lägger upp dagens outfit snart!

It's friday friday

Det är fredag! Har haft en underbar start på helgen, med idol och tjockat mig på godis. Imorgon kommer släkten hit och vi ska fira bordern min som har fyllt år nyligen. Men nu väntas Grey's Anatomy.
Godnatt!

Baby C'mon don't stop the music!

Lookalike

Somsagt min engelska äger så vet inte hur jag stavar. Har haft en grym dag i skolan men varför vet jag inte. Idrotten idag var härlig var skönt att få slänga sig på konstgräset och få skrubbsår som svider (Y)
Efter skolan kom Mandelholm hem till mig, vi bakade kladdkakemuffins och lade chokladglasyr på dom så gryyymt gott. Sen gjorde vi lite hemliga saker som kommer presenteras med tiden hära kanske. Men har precis käkat middag och snart kommer min farbror och hans fru hit. Men innan dom kommer måste jag hinna städa rummet.



Toothpaste

Världens finaste rubrik, har jag stavat rätt det vet jag inte heller.
Precis borstat tänderna och nu ska jag mysa mig ner i sängen med, gissa vad?
Grey's Anatomy!


It's all that i can say

So i'll be on my way.
Skolan idag gick faktiskt förvånandsvärt snabbt. Hade ett tyska prov i eftermiddags gick grymt bra faktiskt, bara se vad resultatet har att säga. Sen hade jag mattelektion och fick tillbaka min matteläxa den visade bra resultat med. Jo nämde jag att vi hade en liten ''So-diagnos'' med? den gick också bra så skolan har gått bra. Men idrotten var nog bäst på hela dagen, klassen skulle dansa men det gick väl sådär kan man säga men tillslut så funkade det. Efter det så skulle vi ut och springa/jogga/gå, jag och Hanna gick en låång runda och snackade om allt det var gyrmt härligt!
Kom hem duschade och käkade lite mat. Ska snart städa rummet lite innan robinson, yepp.

''Lost in space''

Losing what i've found

Chacha bloggen kissie här. Nej oj vänta nu blev det fel? Menar Lisa här. Har nyss kommit hem från tonårsgruppen, fick gå in lite som ledare idag och varför vet jag inte men det är alltid kul att ha makt mohahha. Annars idag så har jag varit i skolan och segat, måste verkligen plugga tyska har prov i det imon lagom segt. Hade en snäll mamma som körde mig imorse för vädret har inte varit det bästa. Men när jag kom hem så stod det kycklingsallad i kylen så tjockade mig lite på det (hur nu det gick till) Men nu ska jag dricka en kopp te och titta lite på Grey's Anatomy.
KRAM!

Photo by Elle

Peace to the world

Impuls överskrift. Pluggat tyska nuja prov på torsdag får väl en halv tumme på ett ungefär^^
Imorgon väntas skola och får Säsong 5 av Grey's Anatomy med så jag har något att göra i helgen.
Åh påtal om helgen, är lite smått lycklig för är ledig på måndag med studiedag känns så gött på något sätt.
Men nu ska jag försöka avsluta mitt arbete på datorn och sedan gosa mig ner under täcket.
KRAM!

Every time i close my eyes

World better prepare for when i'm a billionaire!
Hallihallå, uppdaterar lite nu innan idol börjar. Skolan var faktiskt seg idag, vet inte rirktigt varför den bara var det. Efter skolan så drog jag hem, pluggade, lagade mat och sov en stund för jag var grymt trött. 
Annars ikväll så har jag suttit lite vid pianot oc försöker lära mig en låt det går väl sådär men jag är påväg!
Oj men nu börjar idol, I'll be back!


Tonight

Gud min kväll har varit perfa, har nog aldrig skrattat såhär mycket någonsin. Eller jo det har jag nog för jag skrattar ju jämt. Aa det var nog det jag ville säga för ska nog sova nu. Peace Out!

When youre in the world

Måndag, inte den bästa dagen på veckan får jag väl säga och inte dom bästa ämnena heller. Hade No, Slöjd, Matte, Engelska och So idag inte mina favorit ämnen precis. Vädret har inte heller varit på topp idag regn och rusk det får en fet tumme ner.. Men hade en snäll mamma som körde mig till min fiollektion idag en stund efter jag slutade. Så slapp känna mig som en dränkt katt. Efter det fixade mamma något och käka sedan var jag så duktig och gjorde 2 matteläxor, pluggade tyska och so *stolt*. Har varit ledig i snart en timme, men ska snart se på Idol som börjar om en halvtimma. Kanske dom låter lite fler guldbiljetter komma ut idag? 

Bara diggar bilden.

If it means alot to you

C'mon say lalalalalala. Idol för full gång på tv:n inte för det mycket av idol kvar kallar det mer ''överpimpat program'' ja jag skojar inte det är totalt hemskt må jag säga! Kan skriva hur långt som helst om vad som är fel klaga är en sak jag är bra på får jag erkänna. Menmen idag har jag chillat blev tyst här i huset runt halv tre då broderns fest tog slut och sedan har jag sovit som en princessa. Låg och drog mig till klockan 11 sen städade jag i i min blivande garderob då jag fick en påse LP-skivor över mig så har ont just nu.. Menmen tills helgen lär jag få en garderob till för min nuvarande funkar inte så bra kan man säga. Har också städat lite utomhus samt så har jag lämnat av en storebror vid sin skola igen så tillbaka till tåkiga kvällar igen tyvärr.. Annars har helgen vart nice så får en stor tumme upp. Grey's Anatomy på schemat sen läggdags. KRAM!

It's not the size of a man that matters, it's the size of his heart.

Sux to be you

Brodern har fest det hörs för fulla muggar där nere. Var med i några timmar men orkade inte mer så gick upp och la mig i sängen. Har varit bärhjälp idag och fixat lite stolar till honom osv. Men ska gå ner nu och hämta ett glas vatten och säga godnatt kram!

Kör på världens råaste bild omnomnom!

Addicted

Godmorgon eller tja eftermiddag sov tills lite efter nio för jag har en bror som lämnar boet så han skulle in och väcka mig för han skulle ha skrivaren som står på mitt rum. Efter det blev det inte mer sömn men när jag väl somnar så messar Mandel mig och frågar ifall jag skulle hänga med på fotboll men jag stod över så ska träffa henne efter matchen. Så just nu sitter jag och laddar över bilder från Strums senaste spelning så när dom är redigerade och klara ska jag förmodligen ringa Mandel och se ifall hon vill leka lite med lilla mig. Men är lite sur för skulle egnetligen till göteborg idag men blev sjuk så tummen upp för det eller inte. Menmen ska fixa bilderna nu kram!


Schlümpfe

Godagens jag är lite besatt av min tyska just nu då jag har ett tyskaprov i nästa vecka men samt så har jag glott på Smurfarna i 3-D idag gud skulle kunna äta upp allihopa så gulliga dom är! Annars idag har jag chillat i skolan lektionerna har varit helt okej det blev att ''leka'' på endel för mycket blev inte gjort iallafall. 
Planer för helgen? Ja det har jag, ska förmodligen träffa Mandel och Felizia imon och driva runt lite, kanske Mojjsan skulle hänka det är bara att se. Menmen ska skriva klart lite saker nu så kram!

We learn to fly togheter side by side! 
<3

Life is what you make it

Ligger här med en halvläsen läsläxa, musik och snackar med Christoffer. Är relativt trött fixar fortfarande klassens blogg och försöker komma ihåg header ideér det går väl sådär. Annars så ska väl jag snart krypa ner och kolla på Grey's Anatomy det är som en drog har jag märkt. Men innan jag försvinner så bjuder jag på en låt, hmm.. Det blir JA!

Behind these hazel eyes- Kelly Clarkson

Succed

Okej, hanna inte blogga igår men var hemma och tittade på Grey's Anatomy hela dagen. På kvällen stack jag på föräldrarmöte med Hanna så vi fick snacka lite om klassresa osvosv.
Idag var jag tillbaka i skolan igen, men var det kul? Nope..
Kom hem, käkade och fixade alla läxor jag låg efter med inte för det var så många menmen.
Har en snäll mattelärare så fick skjuta upp min matteläxa tills nästa vecka så det blev nice.
Menmen har en läsläxa att göra nu kram!


RSS 2.0